TKS Trainingsweek

Maandag 11 juli tot en met 15 juli is het open jeugdtoernooi in Breukelen:

Dit is een ontzettend leuk jeugdtoernooi waar heel veel kinderen van verschillende verenigingen aan meedoen. De actieve jeugdcommissie organiseert naast de wedstrijden, dagelijks ook nevenactiviteiten.

De kinderen die zich opgeven worden in deze week begeleid door de trainers van Tennisschool Kramer Schuijt. Deze begeleiding zal bestaan uit; meerdere trainingen, wedstrijdvoorbereiding en wedstrijdevaluatie. Uiteraard hebben de kinderen de vrijheid om tussen de wedstrijden door mee te doen aan de activiteiten van de jeugdcommissie. Daarnaast organiseert TKS ook elke dag een activiteit. De afgelopen jaren waren alle kinderen dolenthousiast over onze trainings/kampweek.

– Wanneer en waar wordt er getraind?
Er wordt op het tennispark in Leerdam (industrieweg 24, leerdam) getraind! We trainen op alle doordeweekse ochtenden, maandag 11 juli tot en met vrijdag 15 juli. Waarschijnlijk wordt er in 2 verschillende groepen getraind, dus bijvoorbeeld van 09.30-10.30 en van 10.30-11.30, afhankelijk van het aantal deelnemers aan onze week. De concrete trainingstijden worden nog doorgegeven.
De kinderen worden pas in de middag ingedeeld voor hun wedstrijden zodat dit niet botst met hun trainingstijden.

Wat te verwachten van de ouders:
– Vervoer:
De kinderen die meedoen, hebben zowel ’s ochtends als ’s avonds vervoer nodig. Wij hebben een rijschema gemaakt, waarin u uw voorkeurstijden dient aan te geven (minimaal 3x per kind). Uiteraard wordt het op prijs gesteld als u een keer komt kijken, maar dit is geen verplichting.
– Tas in pakken van uw kind:
Tennisracket, schoenen en kleding en het KNLTB-pasje. Daarnaast voldoende eten en drinken om de dag door te komen.

De bedoeling is dat de kinderen aan 2 of 3 onderdelen meedoen. Er kan ook een leeftijdscategorie hoger worden ingeschreven (bijvoorbeeld jongensenkel tot en met 12 en 14 jaar). Indien uw kind geen dubbelpartner heeft, kunnen wij een partner regelen. De inschrijving moet bij ons ingeleverd worden, dan sturen wij deze gezamenlijk door naar de toernooicommissie in Breukelen.

De kinderen krijgen allemaal hetzelfde T-shirt, zodat we als een echt team aan het toernooi deelnemen.

Wat zijn de kosten:
Het totale bedrag voor deze week inclusief; training, begeleiding, T-shirt en inschrijfkosten voor 2 a 3 onderdelen van het toernooi, is 125,- euro.